Prvi slučajevi indijskog soja korone i u Francuskoj

Francuska je otkrila prve slučajeve soja B.1.617, koji je dominantan u Indiji, objavilo je francusko Ministarstvo zdravlja u četvrtak kasno uveče.
Prvi slučajevi indijskog soja korone i u Francuskoj
Foto: Pixabay
Prvi slučaj je zabeležen kod žene koja je putovala u Indiju i živi na jugozapadu Francusku, prenosi Rojters.
 
Još dve osobe sa jugoistoka Francuske su zaražene mutiranim tipom koronavirusa, a Ministarstvo navodi da su i oni nedavno bili u Indiji.
  • gradjaninX

    30.04.2021 16:19
    znaci Francuzi ne rade PCR testove i to sad kosta kolko zivota?! Covek se zapita prosto koliko je ljudski zivot vredan ljudima na vlasti sirom sveta. Cini mi se, veoma malo.
  • Slave

    30.04.2021 10:36
    Ispiranje mozga do 101 i nazad
    A B.1.628 varijacija korone kad ce nakon izbora?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.