Milanović: Draža Mihailović je bio jedna obična budala

Draža Mihailović je bio jedna obična budala, izjavio je predsednik Hrvatske Zoran Milanović, komentarišući fotografiju sa svečane akademije povodom Dana pobede u Beogradu.
Na njoj su Mihailović i Tito prikazani kao dvojica antifašista.
 
Zločini četnika i njihov oportunizam i kukavičluk su poznata stvar, rekao je Milanović, prenosi Dnevnik.hr.
 
"To je jadno što rade. Najjadnije je što su rekli da je ljude s Kozare mogao spasiti Tito da se nije bojao ustaškog pokreta. To su gluposti. To je obrazovna politika, gledao sam što govore i čuo sam se s nekoliko istoričara i njima se digla kosa na glavi. To je svesno indoktriniranje mladih ljudi", naveo je Milanović.
 
Kod naših suseda je sve deluzija, zaključio je Milanović koji je na Pantovčaku obeležio 30. godišnjicu formiranja Druge gardijske brigade "Gromovi".
  • baradja

    14.05.2021 12:28
    bolesnik
    Da li će komšije ikad izabrati predsednika a da je normalan?
    Oni se uporno utrkuju ko će biti veći kreten
  • Maнојло

    14.05.2021 07:37
    Керови лају...
    Као да Милановићева изјава има неку тежину, "човеку" треба бодова па игра на сигурицу
  • gradjaninX

    13.05.2021 18:51
    Tako je Milanovicu, a Jasenovac je bio Hrvatska piramida. Sve smo se dogovorili. Bolje da cutite, komicno je kako ste vi usli u EU, 10 minuta nakon sto ste proslavili proterivanje i ubijanje Srba i otpratili "neke" vase u Hag. Ja sam "srbe na vrbe - HDZ" Citao jos na Bracu 1990...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izborna komisija: Putin ubedljivo pobedio

Aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin ubedljivo je pobedio na predsedničkim izborima, koji su održani u prethodna tri dana, jer posle 70 odsto prebrojanih glasova ima podršku 87,17 odsto birača.