Netanjahu zahvalio na podršci Izraelu, na listi i tri zemlje Zapadnog Balkana

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu zahvalio je na Tviteru državama koje su podržale Izrael u najnovijim sukobima sa Palestincima među kojima su i tri zemlje Zapadnog Balkana.
"Hvala vam što ste odlučno stali uz Izrael i podržali naše pravo na samoodbranu od terorističkih napada", napisao je Netanjahu na svom službenom nalogu na Tviteru.
 
 
On je objavio zastave država za koje tvrdi da podržavaju izraelske napade na Pojas Gaze i Zapadnu obalu, a među 25 zemalja, na drugom mestu, odmah iza zastave Sjedinjenih Američkih Država, nalazi se zastava Albanije, peta je zastava Bosne i Hercegovine, a 21. je zastava Severne Makedonije.
 
Netanjahuova objava izazvala je mnogo reakcija, a najviše korisnika iz Indije.
 
Oni su izraelskom premijeru zamerili što nije pomenuo i njihovu zemlju među onima koje podržavaju izraelske operacije.
 
Objava ima više od 22.000 odgovora i više od 47.000 lajkova.
  • Vertigo

    16.05.2021 12:49
    Čudno
    Kako to da nema i zastave "Kosova", te vajne "države" koju ste nedavno priznali? Da pomisli čovek da "izabrani narod" oseća i malko stida...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.