Porodica u Indoneziji se utopila dok je pokušavala da napravi selfi

Petoro članova jedne porodice utopilo se kada se srušio ponton na kojem su se pripremali da naprave selfi, objavila je indonežanska policija.
Porodica u Indoneziji se utopila dok je pokušavala da napravi selfi
Foto: Pixabay
Porodica koja ima ukupno 14 članova nalazila se na obalama jezera Kandi, turističkom odredištu u zapadnom delu ostrva Sumatre.
 
"Pokušavali su da naprave selfi na pontonu, kada se dogodio incident", objasnio je šef lokalne policije Junaidi Nur i precizirao da to mesto nakon zatvaranja više nije bilo pod nadzorom. 
 
Među žrtvama je i 17-godišnjak. Spasioci su izvukli tela i otvorena je istraga, rekao je policijski šef.
 
Ranije ovog meseca devet Indonežana se utopilo, kada je prenatrpan brod potonuo na ostrvu Java, dok su turisti pokušavali da naprave selfi.

Teme

SELFI

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet