Fata Orlović u bolnici u Tuzli

Fata Orlović iz Konjević Polja u BiH hospitalizovana je na Klinici za plućne bolesti UKC-a Tuzla, potvrdila je za N1 Ersija Aščerić-Mujedinović, portparolka Kliničkog centra u Tuzli.
Kako je navela, Orlović je hospitalizovana zbog svog osnovnog oboljenja koje je vezano za pluća.
 
"Nije kovid. Trenutno je na ispitivanju i u toku je dijagnostika", rekla je Aščerić-Mujedinović.
 
Na njenom imanju je srušena crkva, koja je bespravno sagrađena tokom sukoba 90-ih godina u BiH.
 
Ovo je urađeno nakon presude Evropskog suda i prvobitno je trebalo da bude uklonjena 1. aprila prošle godine. Taj rok pomeren je zbog pandemije koronavirusa, a crkva je uklonjena 5. juna ove godine.
  • V

    09.06.2021 16:32
    V
    Bravo za ovu zenu! Tako i treba svoje nedam tudje nejcu! A likovati nad necijom bolescu je bolesno i vise od toga! Tako se ponasaju pravi srbi vernici," novokomponovani"! Jos jednom bravo i podrska!
  • Sisoje

    09.06.2021 11:32
    Vreme najezde skakavaca
    Nekada smo imali junaka Orlovica Pavla,koji se borio da sacuva srpstvo i njegove svetinjd,danas baba Orlovic ipak ustade protiv junastva njenog pretka pa udari zapadnom demokratijom ( u rukama politicara) na svetinje Hriscanstva.
  • botovanje

    09.06.2021 09:15
    Vidim i ovde se botuje.

    Botovi su tu da se nađu pre svega Njemu, onda onoj imaginarnoj osobi koja glumi Javnu tužiteljicu, a zapravo ne postoji nego samo prima platu od 500.000 din, onda su tu botovi za profitnu, interesnu organizaciju SPC... a onda tu i tamo malo botnu i za ostale predstavnike Režima.
    Npr. Premijerka dobije puno puno manje botovanja u svoju korist. Dođe mi je žao.

    Bravo za ovu ženu što se izborila. Želim joj da ozdravi i konačno ima mira posle duge borbe za ono što joj pripada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.