Mladi par iz Srbije napadnut u Splitu

Nekoliko nepoznatih osoba napalo je sinoć na plaži u Splitu mladi par iz Srbije, a policija traga za napadačima, saopštila je splitsko-dalmatinska policija.
 Mladi par iz Srbije napadnut u Splitu
Foto: Pixabay
U saopštenju koje su preneli lokalni mediji, policija je navela da je nekoliko nepoznatih osoba pola sata posle ponoći na području plaže Ovčice fizički napalo 25-godišnjeg muškarca i 26-godišnju ženu.
 
Policija je po dojavi izašla na teren gde je zatekla napadnute državljane Srbije.
 
Portal Index navodi da devojka nije imala vidljive povrede, a da je mladić odbio lekarsku pomoć. Policajci su, kako navodi portal, na njemu videli masnice i ogrebotine, ali im se on zahvalio i rekao da mu lekarska pomoć nije potrebna.
 
U toku je kriminalističko istraživanje i potraga za napadačima.
 
Index navodi da je protekle sedmice u Splitu zabeleženo nekoliko incidenata. Na istoj plaži su se dan ranije potukli 23-godišnji Francuz i 23-godišnji hrvatski državljanin.
 
Prema pisanju Slobodne Dalmacije, huligani su proteklog utorka u centru Splita napali dvojicu članova ruske reprezentacije koja učestvovala na međunarodnom pripremnom turniru košarke 3x3. Jedan od napadnutih košarkaša je lakše povređen.
 
Policija je otkrila jednog od napadača i podnela prijavu zbog izazivanja nereda iz mržnje. Reč je o maloletniku koji je poznat po problematičnom ponašanju i već je imao problema sa zakonom.
  • dr

    11.02.2022 12:39
    uzas
    U hrvatsku na more se ne ide. Hrvati su do skoro imali koncentracione logore protiv srba i jevreja. dosta puta sam bio u hrtvatskoj to se tamo seti vrlo jasno, samo neki ne zele to da vide, slusali su price o jugoslaviji :) ali jasno se oseti. ljudi u hrvatskoj ne vole srbe. kod nas nije tako. ovde su vrlo dobrodosli, i u novom sadu i u beogradu.
  • Koma

    01.08.2021 13:37
    Najlepše je Hrvatsko primorje.Lepše od svih u regionu ali...Ne vole nas ni u Grčkoj iako se mi zaluđujemo.Možda smo i mi pomalo krivi što svi imaju takvo mišljenje o nama.
  • Ivana

    16.06.2021 08:43
    Novosadjanka u Trstu
    Cesto sa porodicom idem u Sloveniju i Istru. Samo jednom su me na granici izmaltretirali carinici u Sloveniji, inace sve je ok. Za Istru, sve je divno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.