Putin: Jedinstvena Rusija je društveno orijentisana stranka

Inicijative koje pokazuje partija Jedinstvena Rusija potvrđuju da je to društveno orijentisana stranka, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.
"Jedinstvena Rusija je prva i najvažnija društveno orijentisana partija", izjavio je Putin na današnjem partijskom kongresu ove stranke u Moskvi, objašnjavajući da predlozi zakona koje stranka podnosi i podršku koji ima na saveznom i regionalnom nivou to potvrđuju.
 
On je dodao da su među inicijativama stranke i inicijative građana i volontera, grupa za ekološka, ljudska prava, kao i druga udruženja, dodao je Putin.
 
Predsednik Rusije se fokusirao na činjenicu da Jedinstvena Rusija uvek težila da pojača svoj rad, oslanjajući se na povratne mehanizme.
 
"To je ključan deo svake političke partije", zaključio je Putin.
  • Dragan

    21.06.2021 08:44
    Ah
    Kako je ovaj vernik u Satanu,komunista,osoba sa kompleksima došao do vrha KGBa koja je važila za najbolje obaveštajne poslove ?Sem komunista ne spominje za vreme vlast šta su uradili jer narod vidi.E sad kod ćoravog naroda sve pali-pročitati knjigu Vožd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet