Pucnjava ispred nargila bara u Berlinu, ranjena tri Novopazarca

U berlinskoj četvrti Veding tokom noći dogodila se pucnjava ispred jednog nargila bara, u kojoj su ranjena tri lica iz Srbije iz Novog Pazara.
Prema pisanju nemačkih medija ispaljeno je više od 20 hitaca. Neki od tih hitaca uspaljeni su na goste nargila bara, a za sada je nejasno da li su gosti uzvratili pucnje.
 
Prema prvim informacijama policije, meci su pogodila tri lica, koja su prebačena u bolnicu, dok je napadač pobegao sa lica mesta.
 
Jedan policajac na licu mesta rekao je da je jedna od tri žrtve pogođena sa više metaka u trup.
 
Motivi pucnjave su i dalje nejasne", rekao je portparol tužilaštva MartiN Štenler.
 
Policajci naoružani automatskim oružjem pokrenuli su potragu za napadačem po susednim zgradama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.