Premijer Izraela poručio omladini: Ako nećete restrikcije, vakcinišite se odmah

Premijer Izraela Naftali Benet pozvao je danas mlade Izraelce da se vakcinišu pošto broj novozaraženih korona virusom polako raste zbog širenja "delta soja" tog virusa.
"Ne želimo da nametnemo nikakave restrikcije na zabave, na izlete, niti išta slično. Ali posebno zbog toga, ukoliko ne želite restrikcije, idite da se vakcinišite danas. Razgovarajte sa svojim roditeljima i vakcinišite se", poručio je Benet omladini.
 
Izrael je ponovo uveo obavezno korišćenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru zbog porasta broja slučajeva zaraze.
 
Ministarstvo zdravlja Izraela je saopštilo da je u subotu zabeleženo 113 novih slučajeva.
 
Premijer Izraela je takođe rekao da je postavljen poseban direktor za upravljanje graničnim prelazima, pre svega međunarodnim aerodromom, radi sprečavanja dolaska zaraženih jer su mnogi novi slučajevi zaraze zabeleženi među putnicima iz inostranstva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet