Američki sekretarijat za saobraćaj zabranio prodaju avionskih karata na relaciji SAD-Belorusija

Američki sekretarijat za saobraćaj objavio je zabranu prodaje karata za avionske letove na relaciji SAD i Belorusija pošto je u toj zemlji prisilno prizemljena letelica kompanije Rajaner i potom u Min
Američki sekretarijat za saobraćaj zabranio prodaju avionskih karata na relaciji SAD-Belorusija
Foto: Pixabay
Kako prenosi Glas Amerike (VOA), Sekretarijat za saobraćaj je saopštio da je Stejt department utvrdio da je zabrana putovanja između SAD  i Belorusije u spoljnopolitičkom interesu Vašingtona.
 
Ukazano je da se naredba odnosi i letove sa presedanjem koji podrazumevaju korišćenje usluga više aviokompanija tokom putovanja.
 
Ta odluka, koju su američke vlasti razmatrale nekoliko nedelja, prevashodno je simbolična jer se mali broj karata kupuje za relaciju SAD i Belorusije.
 
Ne odnosi se, međutim, na prevoznike tereta poput UPS-a ili Fedeks-a koji lete nad teritorijom Belorusije. 
  • eks

    30.06.2021 10:29
    nacisti
    Od svetskih gangstera, imperijalista, ništa novo . Oni decenijama kontinuirano prete i uvode sankcije svima u svetu , koji neće da budu njihovi vazali. Amerika je imperija zla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet