Hapšenje u splitskoj Gradskoj upravi

Dvanaest osoba je uhapšeno u novoj antikorupcijskoj akciji hrvatske policije koja je sprovedena u splitskoj Gradskoj upravi, saznaje Indeks.
Hapšenje u splitskoj Gradskoj upravi
Foto: Pixabay
Kako saznaje Indeks, reč je o nastavku akcije "Banovina", koja je već imala dve faze kada je reč o primanju i davanju mita i podsticaju na zloupotrebu položaja i zloupotrebu službenih isprava.
 
Ovo je treća faza akcije u kojoj se istražuju građevinske malverzacije. Reč je o nezakonitostima u vezi sa nelegalnom gradnjom u Splitu, kao i izdavanjem građevinskih dozvola.
 
U "Banovini" su jutros uhapšene dve odgovorne osobe iz Gradskog ureda za graditeljstvo. Kako saznaje Indeks, uhapšeni su iz Odeljenja za graditeljstvo i prostorno uređenje i iz Odseka za provedbu dokumenata prostornog uređenja, kao i projektanti i investitori.
 
Među uhapšenima je i požarna inspektorka civilne zaštite.
  • 9

    21.07.2021 00:35
    Vest bi bila
    Uhapšeni ,procesuirani ,oduzeta imovina
    u novosadskoj gradskoj upravi.
    Ovako pucanj u prazno ili podstrek nekoj tamo policiji
    koja niti čuje, niti vidi niti zna ,a još ponajmanje sme da kaže
    da se slučajno ne zameri kome od zemara ili političara.
    Tragično je još i što je mi plaćamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet