Uhapšen Beograđanin koji je divljao ulicama i povredio šest pešaka u Budvi

Budvanska policija uhapsila je sinoć Beograđanina L. B (20) koji je divljao gradskim ulicama, pokosio šest pešaka i pobegao, potvrđeno je iz policije.
Uhapšen Beograđanin koji je divljao ulicama i povredio šest pešaka u Budvi
Foto: 021.rs
Za mladićem je bila raspisana poternica.
 
Beograđanin je u noći između četvrtka i petka izazvao saobraćajnu nezgodu gde je povredio šest pešaka koji su išli trotoarom, vraćajući se iz grada.
 
Povređeni su A.C. (19) iz Loznice, S.B. (18) iz Banje Koviljače, N.L. (18) iz Tršića, N.M. (19) iz Banje Koviljače, Lj.P. (70) iz Ohrida i N.C. (50) takođe iz Ohrida.
 
Svi oni zadobili su lakše telesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i prevezeni su u kotorsku bolnicu.
  • saruman

    24.07.2021 16:22
    Kada sam vraćao kolima ove godine sa mora, dva udesa sam mogao imati. Prvi, oko Kragujevca (naravno na autoputu), klinac je vozio oko 90km/h srednjom trakom i telefonirao, i odjednom se prestrojio u bržu traku. Bukvalno 50m ispred mene. Da nisam skrenuo u sporiju traku, slupao bih i njega i sebe na licu mesta. Sreća pa nije nikog u srednjoj traci. I pre Beograda, klinac u BMW vozi klinku, isto se kreće 90-100km/h, i vozi u bržoj traci, i neće da se pomeri. Kad pokušaju da ga zaobiđu, on im ne da, pređe u drugu traku.

    Takvi danas voze, ali samo zato što nema kontrole zakona i kažnjavanja.

  • F

    24.07.2021 15:45
    Preventivno batine!
  • Banderaš

    24.07.2021 13:33
    Ološ
    Srbi gde god odu nose svoje đubre,divljaštvo,bahatost ,nepoštenje i bezobrazluk sa sobom i svugde smo zbog ovakvih bestidnika na lošem glasu,veoma nepoželjni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet