Zaposleni u policiji Severne Makedonije će koristiti električne trotinete

Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Bujar Osmani najavio je danas da će zaposleni u njegovom ministarstvu koristiti električni trotinet u odlasku do drugih državnih institucija.
Zaposleni u policiji Severne Makedonije će koristiti električne trotinete
Foto: Pixabay (ilustracija)
On je na Fejsbuku objavio fotografije sa promocije električnih trotineta koje će koristi zaposleni u Ministarstvu spoljnih poslova "kao primer odgovornog ponašanja prema životnoj sredini i problemu zagađenja".
 
Osmani je na promociji pred zgradom Ministarstva spoljnih poslova u centru Skoplja napomenuo da se na udaljenosti kilometar do dva nalazi 90 odsto državnih institucija sa kojima su zaposleni u tom ministarstvu upućeni na dnevnu komunikaciju, sastanke i koordinaciju.
 
"Praktičnost korišćenja ove vrste prevoznih sredstava dobija se jednostavnim osvrtom na lokacije državnih institucija. Treba odmah napomenuti da se u prečniku od jedan do dva kilometra nalazi 90 odsto odsto njih. Za tako kratke destinacije potrebno je da se trudimo, koliko nam okolnosti dozvoljavaju, da koristimo bicikl, električni trotinet. Takvim primerima pomažemo sebi, oslobobađamo prostor drugima, pomažemo da okolina i priroda budu čistiji", napisao je Osmani.  
  • Milenko

    25.07.2021 16:57
    Primer
    Ovi nasi nece nista ispod 150kw uvek idu u grupi . Jedan pise,drugi pamti, treci javlja ali i prakticni razlozi su bitni, ne moze se burek jesti na trotinetu, sednes u vozilo i jedes kao covek a posle u kladionicu i kafanu.
  • Mile rent-a mozak

    25.07.2021 14:45
    Ako nabavite lovu, javite se i mi ćemo vam srediti nove škode. Nemojte se brukati sa tim ekološkim spravama. Samo poziv, sekretarica radi, Centralna otadžbinska uprava - digitalni odsek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet