Peticiju za hapšenje Milorada Dodika do sada potpisalo više od 40.000 osoba

Peticiju za hapšenje člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, koju je pokrenuo bosanski jutjuber Amir Hadžić, do sada je potpisala 41.681 osoba, objavljeno je na globalnoj platformi change.org, čije
Peticiju za hapšenje Milorada Dodika do sada potpisalo više od 40.000 osoba
Foto: 021.rs
Kako se navodi u obrazloženju peticije, Dodik već dugi niz godina krši mir i sigurnost svih građana države BiH svojom retrogradnom politikom i ličnim stavovima i izjavama, koji su gotovo uvek usmereni protiv nesrpskog stanovništva u BiH.
 
"Mi smo jedina država na svetu čiji predsednik poriče vlastitu državu", navodi se u obrazloženju.
 
Dodikovim negiranjem genocida u Srebrenici i najavama o otcepljenju manjinskog bosansko-hercegovačkog entiteta od države Bosne i Hercegovine, upozorava se u obrazloženju, sigurnost svih građana BiH je u velikoj meri ugrožena.
 
Kako se dodaje, taj se akt može okarakterisati kao državni udar, kako bi Dodik prikrio svoje kriminalne i druge ilegalne aktivnosti, navodi se na globalnoj platformi change.org.
  • Обсервер

    27.07.2021 11:26
    Отцепљење ?
    Већ виђено, ногу су прво потегли Словенци, а за њима, њихова браћа Хрвати, добили су подршку демократског Запада. Па где је сада запело ?
  • DodikeNS

    27.07.2021 10:28
    @Goran NS
    Nazalost tu je o vec, gradi svoje Dodikare po NS, unistava grad u svakom smislu.
  • Bojam

    27.07.2021 09:50
    ...
    Ok, i sada u Srpskoj pokrenu peticiju za hapšenje Bakira i potpiše je milion ljudi.
    Imbeciilno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet