Uhapšen na aerodromu zbog sumnje da je ukrao dobitni tiket vredan 500.000 evra

Italijanska policija na aerodromu u Rimu sprečila je ukrcavanje na let vlasnika duvanske radnje u Napulju, za kojeg se sumnja da je pobegao sa dobitnim tiketom za lutriju koju je ukrao od svog kupca.
Uhapšen na aerodromu zbog sumnje da je ukrao dobitni tiket vredan 500.000 evra
Foto: Pixabay
Dobitni tiket od 500.000 evra nije pronađen, a osumnjičeni je imao avionsku kartu za Kanarska ostrva, prenosi AP.
 
Muškarac, koji nije identifikovan, navodno je ukrao pobednički tiket i odvezao se na skuteru nakon što je kupac, jedna starija žena, u petak zatražila od prodavnice u radničkoj četvrti Napulja da potvrdi dobitak najveće nagrade u igri lutrije "Ogrebi i dobij".
 
Italijanska poreska uprava zamrzla je sve tikete lutrije "Ogrebi i dobij" koji su bili isporučeni pomenutoj duvanskoj radnji kako bi sprečila ilegalno unovčavanje.
 
Još uvek traje potraga za dobitnim tiketom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet