Oštetio parkirani automobil, zatvorio se u stan pa bacao nameštaj na policiju

Osječko-baranjska policija privela je u četvrtak predveče muškarca (41) koji je u osječkom Krapinskom naselju oštetio automobil, potom se zatvorio u svoj stan i sprečavao policiju da uđe.
Oštetio parkirani automobil, zatvorio se u stan pa bacao nameštaj na policiju
Foto: Pixabay
Kada je savladan, odveden je u pratnji Hitne pomoći.
 
Nakon pregovora s osumnjičenim, koji se u međuvremenu iz stana spustio na nadstrešnicu iznad ulaznih vrata, policijski službenici uspeli su da uđu u objekat i savladaju ga. Potom je odveden u pratnji Hitne medicinske pomoći.
 
Policija je oko 15.30 sati dobila dojavu da u Krapinskom naselju neko razbija vozila, nakon čega su policajci došli na mesto događaja, gde su pokušali da uspostave kontakt s osumnjičenim, koji ih je u tome sprečavao.
 
Potom je pozvan tim specijalne policije s pregovaračem, rekao je novinarima nakon policijske intervencije zamenik načelnika osječko-baranjske Policijske uprave Darijo Premec.
 
Osumnjičeni je savladan nešto posle 18 sati, a sada sledi uviđaj, kriminalističko istraživanje i utvrđivanje štete, jer je osumnjičeni tokom intervencije neke stvari bacao kroz prozor, navode u policiji.
 
Iz Policijske uprave su opovrgnuli napise nekih medija o navodnoj talačkoj krizi, jer je, po dosadašnjim saznanjima, osumnjičeni bio sam u stanu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet