Albanija uvodi obaveznu vakcinaciju svih poslanika

Albanski parlament je danas doneo odluku o obaveznoj vakcinaciji svih poslanika protiv koronavirusa.
Albanija uvodi obaveznu vakcinaciju svih poslanika
Foto: 021.rs
Poslanik vladajuće Socijalističke partije Taulant Bala je rekao da su se lideri svih parlamentarnih grupa složili da vakcine budu obavezne, kao i da će se većina sednica održati onlajn.
 
Vakcinacija je već obavezna za albansko medicinsko osoblje, nastavnike, profesore i studente.
 
Zdravstveni zvaničnici poručuju da bi sledeće nedelje, kada počne školska godina, mogao uslediti još jedan porast infekcija.
 
Albanija je u avgustu zabeležila značajan porast dnevnih slučajeva, a jedna trećina od 2,8 miliona stanovnika zemlje je potpuno vakcinisana.
  • Deda Joca

    24.09.2021 09:38
    bez brige
    Srpski poslanici se ne hvale da su vakcinisani (verovatno nisu), ali oni su toliko zagađeni i duhovno i telesno, da bi korona bila uništena u roku od odmah kad bi se našla u telu poslanika (izuzetak je ono nekoliko poslanika opozicije).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet