Otac ubio troje dece i pokušao samoubistvo u Zagrebu

U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je u noćnim satima pronašla troje najverovatnije ugušene dece i njihovog oca koji je pokušao da izvrši samoubistvo, saznaje se u policiji.
U policiji kažu da je oko 2 sata u Mlinovima u stanu pronađen muškarac koji je pokušao da se ubije, zbog čega je prevezen u bolnicu.
 
"Na mestu događaja pronađeno je i troje dece bez znakova života i sumnja se na krivično delo ubistva. Uviđajem rukovodi zamenica Županijskog državnog tužioca", izvestila je zagrebačka policija.
 
Policija zasad ne iznosi detalje ovog slučaja.
  • enoki

    25.09.2021 12:51
    @Banderaš

    Ovaj tuzan slucaj se desio u Zagrebu, ne kod nas, ali naravno da se i kod nas desavaju iste ili slicne stvari. Sta drzava tacno treba da uradi? Nije moguce svakog pojedinca posebno proveravati i nadgledati, ali se slazem da bi trebalo da postoje organizacije koje ce bar da zastite decu, a na drugom mestu i da pomognu odraslim ljudima barem razgovorom. Nemaju svi novca i vremena za terapeute, ali postoje i volonterske organizacije koje mozda i mogu pomoci mnogima kao npr. Centar Srce. Treba bar pokusati da se izvuces iz crnih misli, bez obzira kakvo je stanje u tvojoj okolini i drzavi.
  • Uzasnut

    25.09.2021 12:01
    Strasno.
  • Banderaš

    25.09.2021 09:34
    Strašno
    Na žalost,takvih osoba koje ne mogu da izdrže pritisak života je puna srbija,ovakvi slučajevi su u srbiji svakodnevni,jervje država nesposobna da stane tom zlu na kraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.