VIDEO Makron, posle šamara, gađan jajetom: "Vive la révolution"

Francuski predsednik Emanuel Markon ponovo je bio u središtu incidenta. Ovog puta gađan je nečim što izgleda kao tvrdo kuvano jaje.
Makron je posetio sajam posvećen hotelijerstvu, keteringu i prehrambenom sektoru u Lionu.
 
Dok je prolazio kroz veliku gužvu, okružen novinarima i telohraniteljima, jedan od učesnika na sajmu gađao ga je i pogodio u rame.
 
Mediji kažu da je bačeni predmet tvrdo kuvano jaje, a Makron je pogledao iznenađeno u pravcu čoveka koji ga je gađao dok su ga telohranitelji brzo okružili.
 
Mladog čoveka brzo je savladalo predsedničko obezbeđenje dok je vikao: "Živela revolucija" ("Vive la révolution").
 
 
Prema navodima francuskih medija, Makron je rekao svom obezbeđenju da je voljan da priča sa mladićem. 
 
"Ukoliko ima nešto da mi kaže, neka dođe i kaže mi. Videću se sa njim kasnije", rekao je Makron.
 
Pre nešto više od tri meseca Makron je bio meta napada - na jednom skupu, dok se pozdravlja sa ljudima, muškarac mu je udario šamar. Napadač je Damijen Tarel, koji je osuđen na četiri meseca zatvora zbog napada na francuskog predsednika.
 
  • Milan NS

    28.09.2021 05:10
    Samo udri
    đub*e!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet