Pucnjava u Hjustonu: Jedan policajac poginuo, dvojica ranjena

Na trojicu policajaca pucano je rano jutros ispred bara u Hjustonu, pri čemu je jedan od njih poginuo, a dvojica su ranjena, saopštile su vlasti u Teksasu.
Pucnjava u Hjustonu: Jedan policajac poginuo, dvojica ranjena
Foto: Pixabay (ilustracija)
Vlasti su privele jednu osobu, ali i dalje tragaju za muškom osobom za koju se veruje da je pucao, rekao je novinarima izvršni pomoćnik šefa policije u Hjustonu Džejms Džons.
 
Policajci iz okruga Heris reagovali su na problem ispred bara Nord Laundž 45, oko 2:15 ujutro, rekao je Džons. 
 
Dok su pokušavali da uhapse jednu osobu, druga osoba sa puškom je pucala na njih, kazao je Džons pozivaući se na preliminarne informacije sa lica mesta.
 
Jedan policajac je pogođen u leđa, a drugi u nogu, rekao je policajac Mark Herman i dodao da je treći policajac proglašen mrtvim u bolnici.
 
On je dodao da policija u Hjustonu još vodi istragu, ali da vlasti veruju da je u pitanju možda bila pljačka koju su policajci zaustavili.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet