Sindikat: U Boldvinovom scenskom pištolju bio pravi metak

Scenski pištolj iz kojeg je ubijena filmska snimateljka i ranjen režiser na setu novog filma Aleka Boldvina imao je jedan pravi metak, saopštio je sindikat radnika Holivuda u dopisu svojim članovima.
"Glavni glumac je slučajno ispalio jedan pravi metak", navodi se u dopisu lokalne podružnice Međunarodnog saveza pozorišnih i scenskih radnika (IATSE).
 
Lokalne vlasti su saopštile da je holivudski glumac Alek Boldvin nesrećnim slučajem usmrtio direktorku fotografije i ranio reditelja, kada je ispalio hitac iz scenskog pištolja na snimanju filma u Novom Meksiku.
 
Boldvin, koji je saslušan i pušten, upucao je i usmrtio Halinu Hačins, direktorku fotografije filma "Rust" i ranio Džoela Souzu, reditelja filma, na ranču Bonanca Krik, popularnoj filmskoj lokaciji južno od grada Santa Fea, navodi se u saopštenju kancelarije lokalnog šerifa.
 
Boldvin: Nemam reči, srce mi je slomljeno
 
Boldvin je naveo da sarađuje sa policijom u istrazi da bi se utvrdilo kako je došlo do nesreće.
 
"Nema reči kojima bih mogao da prenesem svoj šok i tugu u vezi sa tragičnom nesrećom koja je odnela život Haline Hačins, supruge, majke i naše koleginice kojoj se duboko divimo", napisao je Alek Boldvin na Tviteru.
 
 
"U kontaktu sam sa njenim mužem i nudim podršku njemu i njegovoj porodici. Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih koji su poznavali i voleli Halinu", navodi američki glumac.
 
 
Hačinsova je helikopterom prevezena u Univerzitetsku bolnicu u Novom Meksiku, gde je konstatovana smrt, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar gde je podvrgnut lečenju zbog zadobijenih povreda.
  • Mikica

    23.10.2021 09:20
    Pa kako
    @bez milosti
    Imaju Nemci izraz: nije bas najsjajnija svecica na torti.
  • Pero

    22.10.2021 23:10
    Nećeš verovati, ali postoje scene u kojima glumac puca u ekran, odnosno u kameru. Još će ti možda biti čudnije ako ti kažem da iza kamere stoji ili sedi snimatelj(ka).
  • Igor

    22.10.2021 21:46
    @bez milosti
    Ti bi bio dobar detektiv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.