Avion prinudno sleteo u Španiji, deo putnika pobegao

Aerodrom u Palma de Majorki, morao je da bude u petak zatvoren gotovo četiri sata, pošto je nekoliko putnika iz aviona koji je prinudno sleteo, pokušalo da pobegne.
Avion prinudno sleteo u Španiji, deo putnika pobegao
Foto: Pixabay
Avion, koji je leteo na relaciji Kazablanka-Istanbul, sleteo je prinudno u Palma de Majorki pošto se jedan putnik žalio da mu nije dobro, saopštila je danas Civilna garda.
 
Tokom evakuisanja navodno bolesnog putnika, oko 20 ljudi je iskoristilo priliku da pobegne iz aviona i počelo da trči po aerodromskom pisti. Dve osobe su uhapšene, navela ja garda.
 
Španski list Pais preneo je da istražitelji smatraju da je verovatno reč o prevari kako bi neki putnici ilegalno ušli u zemlju.
 
Putnik kojem je pozlilo, prebačen je u bolnicu gde su lekari posle pregleda ustanovili da je potpuno zdrav. Tog putnika je potom uhapsila policija. Drugi putnik koji je išao sa navodno bolesnim putnikom u bolnicu uspeo je da pobegne.
 
Zbog te pometnje je 13 aviona koji su čekali sletanje na aerodrom u Palma de Majorki, preusmereno na druge aerodrome. Aerodrom je ponovo otvoren oko ponoći.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet