Šleper udario u konvoj američke vojske u Nemačkoj

Na autoputu A3 u Bavarskoj dogodila se saobraćajna nesreća kad je jedan šleper udario u vozila američke vojske, koja su se zapalila, prenela je policija.
Šleper udario u konvoj američke vojske u Nemačkoj
Foto: Pixabay (ilustracija)
Nemačka policija smatra da se radi o saobraćajnom udesu, a ne terorizmu.
 
Šleper je, nakon uključenja na autoput kod mesta Parsberg, u punoj brzini udario u vojni konvoj, koji je stajao u zaustavnoj traci.
Više vozila se zapalilo s obzirom da su u konvoju bile cisterne, a osam osoba je, kako je saopštila policija, moralo da bude prebačeno u bolnicu, pre svega zbog otrovnih gasova.
 
Američka vojska je saopštila da niko od njenih pripadnika nije povređen, ali da je osam vojnika prebačeno u bolnicu radi pregleda iz predostrožnosti.
Veruje se da je vozač kamiona poginuo u nesreći, navela je nemačka policija.
 
Nije poznato zbog čega je konvoj stajao u zaustavnoj traci autoputa.
 
Zbog udesa autoput A3 kod Parsberga bio je zatvoren za saobraćaj.
  • Nikola

    20.12.2021 20:14
    Američka vojska u Nemačkoj....
    Toliko o suverenosti..... Ne samo Nemačke, nego velike većine država. I onda nad kao huškaju jedni na druge, a ni jedni ni drugi nemamo države:)
  • Mirko

    20.12.2021 19:33
    Ovo neki naš garišon?
    Mi smo poznati po vožnji zastavnom trakom. :P
  • Zoolok

    20.12.2021 17:47
    Prava vest ovde je da se vojska tudje drzave zaustavila u zaustavnoj traci i izazvala nesrecu u kojoj je poginuo civil.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.