VIDEO: Ministar policije Madagaskara plivao 12 sati do obale nakon pada helikoptera

Ministar policije Madagaskara Serž Gele, jedan je od dvojice preživelih koji su plivali oko 12 sati do obale nakon što se njihov helikopter srušio na severoistočnoj strani ostrva, piše Gardijan.
Nastavlja se potraga za još dva putnika nakon nesreće koja se dogodila u ponedeljak, saopštile su policija i lučke vlasti.
Serž Gele i njegov kolega policajac dospeli su odvojeno na kopno u primorskom gradu Mahambo u utorak ujutru, rekao je šef lučke uprave Žan-Edmond Randrianantenena.
Na snimku koji kruži društvenim mrežama Gele u maskirnoj uniformi iscrpljen leži na ležaljci.
 
"Još uvek nije vreme da umrem", rekao je Gele i dodao kako nije povređen, ali mu je hladno.
 
Spasilačke ekipe pronašle su 18 tela, a pretpostavlja se da je najmanje 39 ljudi poginulo u toj helikopterskoj nesreći.
 
Uzrok nesreće za sada nije poznat.
 
  • Mojo

    23.12.2021 11:50
    Braća
    Ovaj je očigledno angažovao istu polit-marketinšku agenciju kao i vaš predsednik, alias "Onaj kome se ni ime neće pominjati".
  • Mile rent-a mozak

    22.12.2021 19:53
    Ekskluzivna vest iz Pokreta socijalista, predsednik Vulin plivaće za bogojavljanski krst u bazenu "Jalovina" rudnika Majdanpek. Cilj je doplivati kao prvi do krsta, dok ne ode u Mali Pek. Pozivamo naše nove članove iz Bečejskog odbora LSV, da se prijave za plivanje u Jadru. 3 x ura!
  • Zoran

    22.12.2021 13:47
    Nas moze i 12 dana
    Ako je Cedo Jula,Jos ministar Policije,sumnjam da i zna da pliva,ali uspemo pluta,jer svi znaju sta ,po vodi pluta,ali Sef voli da bude okruzen njima,prija mu taj miris,oseca se ,kao svoj,medju svojima,a on Jos najvece!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.