Holandska biciklistkinja Piters u veštačkoj komi

Holandska biciklistkinja Emi Piters nalazi se u veštačkoj komi, nakon što je operisala glavu posle pada na treningu, saopšteno je danas iz njenog tima.
Holandska biciklistkinja Piters u veštačkoj komi
Foto: Pixabay

"Piters je u četvrtak operisala glavu, tokom operacije lekari su ublažili pritisak, koji je izazvan padom. Ona će narednih dana biti u veštačkoj komi. Kada je lekari probude za nekoliko dana, tada će biti moguće govoriti o mogućim posledicama", navodi se u saopštenju tima SD Vorks.

Nesreća se dogodila tokom timskog treninga u blizini španskog grada Kalpea.

Piters (30) je u dosadašnjoj karijeri osvojila tri zlatne medalje na svetskim prvenstvima na pisti (2019, 2020. i 2021. godine), a 2018. godine je došla do srebra, dok je 2019. godine osvojila zlato na Evropskom prvenstvu u drumskom biciklizmu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet