Nikšiću od Srbije dva miliona evra donacije

Predsednik crnogorske opštine Nikšić Marko Kovačević potvrdio je danas da je na račun te opštine Srbija uplatila dva miliona evra donacija, prenela je Pobjeda.
Nikšiću od Srbije dva miliona evra donacije
Foto: Pixabay

Kovačević je rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispunio obećanje dato jednom od lidera Demokratskog fronta Andriji Mandiću i njemu.

Precizirao je da je na račun opštine Nikšić već uplaćeno dva miliona evra donacije.

"Taj novac će biti utrošen za rekonstrukciju ulice u Dragovoj Luci, zatim Ulice Živka Nikolića u centru grada, uređenje kvartova, parkova, rekonstrukciju fiskulturne sale za školu u Župi", izjavio je Kovačević.
 
On je naveo da su za neke od tih investicija već urađeni projekti, a neki se rade.
 
Dodao je da će svi ti poslovi biti završeni u godini koja dolazi.
  • Istina

    27.12.2021 17:47
    Zalosno
    Pomaze Srbima gde god bili i brani njihove interese,a njegov olos sa lokala odbio da mi vakcinise majku od 83 godine jer nema pasosa, a drzavljanka je BiH...Prica o srpskom svetu je za mene umrla tog dana,jer su me ponizili kao sto to ni muslimani nisu ucinili u ratu. Srpska majka nema prava u svojoj drzavi!Sahranila muza koji je proveo 4 godine u ratu i ima mene koji sam bio 2 godine u istom ratu za taj tzv.srpski svet,da bi se oni sepurili i na kraju da bi nas ponizavali...Bog mi je svedok!!!
  • Vlada

    27.12.2021 11:12
    @T.T. Boy

    Uvek proberemo da dajemo pare najgorem zaostalom ološu u regionu.
  • drugim

    27.12.2021 07:58
    recima
    lopov, bratu lopovu "oprao" dva miliona.........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet