Tužilaštvo Crne Gore formira predmet zbog tvrdnji Marinike Tepić o Mtelu

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore formira predmet u vezi sa nedavnim navodima potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić oko Mtela, potvrđeno je za Nova M.
Tužilaštvo Crne Gore formira predmet zbog tvrdnji Marinike Tepić o Mtelu
Foto: 021.rs

Iz SDT je rečeno da je povodom navoda koji su izneti od strane M.T. u ovom tužilaštvu formiran predmet i u postupku izviđaja biće prikupljeni svi neophodni podaci i dokumentacija radi rasvetljavanja predmetnog krivično pravnog događaja.

 

Tepić je prošle nedelje kazala da je aktuelni direktor Telekoma Vladimir Lučić, dok je bio direktor Mtela u Crnoj Gori, plaćao porodicu Mila Đukanovića, Bebu Popovića, Bratislava Gašića. a milioni evra su se ispumpavali na lažne i fiktivne ugovore.

Tepić tvrdi i da je Žika Gojković, lider POKS-a, navodno opozicione stranke u Srbiji, deo upravljačkog tima SNS-a kroz državne firme.
 
Prema aneksima ugovora sa MTelom, koje je Tepić pokazala novinarima, Đukanoviću do danas je isplaćeno 2.557.000 evra, Institutu za javnu politiku 407 hiljada evra, za "kis meč" aplikaciju preko milion evra, a kumu Bratislava Gašića takođe za aplikaciju više od 300 hiljada evra.
  • Guci

    29.12.2021 19:46
    Poksu je poverenja Cistoca po Vojvodini,grad nikad prljaviji,kanti nema mesecima,ne odnose otpad…imaju para da kupe džipa Jelicu za odlazak na privatno imanje ili onom crnom da daju mehanizaciju i radnju snagu za trešnje i kuruz a o direktoru je suvišno govoriti. Pogledajte imovinske karte i biće jasno! Ova vlast im je dozvolila da kradu i kad ih izbace iz čistoće videcemo kako će raditi imanja i sa čime i da li će svoja kola popravljati o trošku firme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.