Amerikanac sinu otkinuo glavu

Amerikanac Džeremaja Li Rajt uhapšen je zbog toga što je svom bolesnom sedmogodišnjem sinuo otkinuo glavu i bacio je pored jednog puta, saopštila je policija u gradu Tibodo u saveznoj državi Luizijani.
Amerikanac Džeremaja Li Rajt uhapšen je zbog toga što je svom bolesnom sedmogodišnjem sinuo otkinuo glavu i bacio je pored jednog puta, saopštila je policija u gradu Tibodo u saveznoj državi Luizijani.

Načelnik lokalne policije Skot Silveri izjavio je da je Li Rajt nakon hapšenja priznao zločin. Optužen je za teško ubistvo s predumišljajem, a ostaće u zatvoru do suđenja, jer ne može da plati kauciju od pet miliona dolara, koliko je odredio sud.

Tridesetogodišnji Li Rajt na saslušanju je rekao da je ubio sina, koji je bio teški srčani bolesnik i morao je da se hrani veštački. Zbog toga mu je dosadilo da brine o njemu. U vreme ubistva, majka nesrećnog dečaka bila je na poslu, preneo je AP.

  • @ hm....

    15.08.2011 21:30
    I mi za sebe tvrdimo kako nismo nakaradni kao Amerikanci, ali je ipak jedna majka svog maloletnog sina stukla motikom i negde zakopala.Ili ona koja je svoju decu pobacala sa terase sa ko zna kog sprata. Na srecu, barem je jedno dete prezivelo pad. Pre desetak dana su u istom danu na dve razlicite lokacije ocevi ubili svako svoga sina. Pre neku godinu jedna majka je mirno posmatrala kako joj momak ubija malu devojcicu iz prethodnog braka. I u Srbiji neki roditelji ubijaju svoju decu kao i bilo gde u svetu sto se to radi. I u Srbiji neki roditelji muce svoju decu, ubiju ih iz pistolja, ubiju tvrdim predmetom, siluju, zakolju, bace u bunar, zadave, uguse, . . .
  • hm....

    15.08.2011 19:59
    Prava slika jednog društva koje za sebe tvrdi da su prosvetitelji svetske demokratije. Najobičniji divljaci na nivou horde.......
  • 15.08.2011 19:15
    Bolesno. Šta sve neću pročitati. Treba uvesti psihijatrijsko veštačenje roditelja pre nego što im poverite brigu o bolesnom detetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet