VIDEO: Veliki požar u Njujorku, najmanje 19 poginulih

Najmanje 19 osoba je poginulo, a više od 60 povređeno je u velikom požaru u Njujorku, od čega je najmanje 31 osoba zadobila povrede opasne po život, javlja ABC news.
VIDEO: Veliki požar u Njujorku, najmanje 19 poginulih
Foto: Pixabay

Više od 200 vatrogasaca je došlo na mesto požara koji je izbio u dupleksu na trećem spratu u zgradi koja se nalazi u Bronksu, saopštili su zvaničnici.

Mnogi od povređenih su se u trenutku požara nalazili na gornjim spratovima, dodali su zvaničnici, rekavši da su se žrtve nadisale dima.

Na mestu nesreće 19 osoba je dobilo medicinsku pomoć, dok su ostali povređeni prebačeni u lokalne bolnice, dodaje Vatrogasna služba Njujorka.
 
Dramatične fotografije koje se mogu videti na društvenim mrežama pokazuju vatru kako izbija iz prozora stanova, a vatrogasci su počeli da dobijaju pozive nešto pre 11.00 po lokalnom vremenu od stanovnika gornjih spratova. Vatra je u međuvremenu lokalizovana.
 
 
Dodatni detalji, uključujući stanje povređenih, za sada nisu dostupni, dodaje ABC news.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet