VIDEO: Avion se srušio na šine, pilot izvučen sekund pre nailaska voza

Policija Los Anđelesa je izvukla pilota iz srušenog aviona "cesna" nekoliko sekundi pre nego što je letelicu udario voz.
Dramatičan snimak prikazuje nekoliko policajaca kako oslobađaju čoveka iz oborenog aviona, koji se srušio ubrzo nakon poletanja u naselju Pakoima, prenose lokalni mediji.
Policajci i pilot su bili udaljeni samo nekoliko metara od pruge kada je projurio voz koji je uništio avion, prenosi agencija Rojters.
 
 
"Avion je imao neuspešno poletanje i sleteo je na železničke šine na prometnoj raskrsnici", rekao je Luis Himenes, 21-godišnji kompozitor koji je snimio video.
 
 
"Samo nekoliko sekundi pre udara, policajci su spasili pilota, a jedan komad krhotine me umalo nije udario", naveo je on.
 
Pilotu su sanirane posekotine i modrice i u stabilnom je stanju, prenose lokalni mediji.
 
 
U vozu niko nije povređen, javili su lokalni mediji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet