Ministar potvrdio: U magacinu crnogorskog Volija zaplenjeno 400 kilograma kokaina

Crnogorski ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović potvrdio je danas da je u magacinu trgovačkog lanca Voli zaplenjeno više stotina kilograma kokaina.
Ministar potvrdio: U magacinu crnogorskog Volija zaplenjeno 400 kilograma kokaina
Foto: Pixabay
Sekulović je na tviteru čestitao nadležni državnim ogranima "uspešnu akciju zaplene više stotina kilograma droge".
"Saradnja organa na visokom nivou MUP-a, Uprave policije, Uprave prihoda i carina i tužilaštva. Snažno u zaštiti građana i građanske Crne Gore", poručio je Sekulović na Tviteru.
Mediji su prethodno, pozivajući se na nezvanične policijske izvore, objavili da je u magacinu trgovačkog lanca Voli zaplenjeno nekoliko stotina kilograma kokaina.
 
Mediji navode da je uprava trgovačkog lanca prethodno prijavila policiji da su radnici u magacinu pronašli sumnjivu supstancu u paketima s bananama. U toku je istraga, a policija se ovim povodom do sada nije zvanično oglašavala.
 
Ovo je druga velika zaplena kokaina u poslednjih pet meseci u Crnoj Gori. U avgustu je u Zeti kod Podgorice zaplenjeno 1,4 tone kokaina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.