Uhvatio stjuardesu za zadnjicu, sada ide u zatvor na pola godine

Kanađanin (50) je osuđen na šest meseci zatvora jer je na letu od Meksika prema Majamiju uhvatio stjuardesu za zadnjicu, javlja NBC News.
Uhvatio stjuardesu za zadnjicu, sada ide u zatvor na pola godine
Foto: Pixabay (ilustracija)
On je osuđen u ponedeljak u saveznom sudu u Majamiju. Krivicu za incident koji se dogodio 8. avgusta prošle godine priznao je još u oktobru.
Incident se dogodio u trenutku kad je stjuardesa na letu iz meksičkog grada Kankuna prema Majamiju delila paketiće grickalica. Kanađaninu je paketić ostavila u krilu jer je mislila da spava, a kad se okrenula, muškarac ju je uhvatio za butine i zadnjicu, navodi se u sudskim dokumentima.
Nakon incidenta stjuardesi je prišlo nekoliko putnika i izrazilo šokiranost događajem, dodavši da su spremni da budu svedoci, navodi NBC News pozivajući se na sudske dokumente.
 
Stjuardesa je odmah uzviknula i rekla muškarcu da prestane, na što je on uzvratio neartikulisanim mumljanjem. Prema odluci suda, muškarac, koji je bio na slobodi tokom suđenja jer je platio kauciju, mora da se javi u zatvor do 28. marta.
  • Abu Musa

    30.01.2022 08:48
    Ološ
    Žena je na radnom mestu,nije tu da bi je hvatali,štipali,namigivali. Ipak,dobro je prošao,da je isto uradio u javnoj kući prvo bi dobio batine od obezbeđenja,a još bi ga policija ispeglala,a na kraju sud na visoku novčanu kaznu+uslovnu kaznu.Tako se sa manijacima radi u švajcarskoj(na primer).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet