Na brodu u Đenovi pronađeno telo srpskog moreplovca i 445 kg kokaina

Italijanski carinici zaplenili su 445 kilograma kokaina na brodu MSC Adelaide koji je pristao u jednu luku u Đenovi, a u jednoj od kabina pronađeno je telo srpskog moreplovca sa prerezanim grkljanom.
Kako prenosi italijanski portal Genova24, uhapšen je jedan Italijan zaposlen u luci, koga su nadzorne kamere snimile kako noću pokušava da sa broda uzme pakete droge. 
Naime, carinicima je brod bio sumnjiv od samog pristajanja u luku, pa su odlučili da bude smešten tako da bude pod "okom" nadzornih kamera, što se naposletku ispostavilo kao dobra odluka.
Kada su ušli na brod kako bi ga pretražili, policajci su u jednoj od kabina pronašli telo muškarca sa prerezanim grkljanom, za koga se utvrdilo da je srpske nacionalnosti.
 
 
Sumnja se na samoubistvo, ali pored njega nije pronađen nož ili neko drugo sečivo kojim bi mogao da sebi prereže vrat, pa je i dalje otvorena mogućnost da je u pitanju ubistvo povezano sa drogom pronađenom na brodu.
 
Istraga tužioca se nastavlja kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog slučaja, a za to vreme brod nije zaplenjen, ali će ostati u luci.
  • Blekendeker

    08.02.2022 19:25
    KGB
    Ovakve akcije je izvodio NKVD i KGB u sovjetsko doba. Svakog koga su smakli su namestili da izgleda kao samoubistvo.
    Četiri-pet metaka u leđa i dva u potiljak. Ako iko pita, samoubistvo bez greške. Ko god posumnja, i njega dovedu do samoubistva na isti način
  • Joki

    08.02.2022 13:41
    Posle ove zaplene, ocekuje bum jednog ili vise automobila u Beogradu ili u Crnoj Gori.
  • biba

    08.02.2022 13:18
    Ima i gorih od Voolinovih
    "Sumnja se na samoubistvo, prerezan grkljan, ali pored njega nije pronađen nož"?
    Da, to je učinio nekoliko sati ranije, oprao i spakovao nož, pa otišao lagano da umre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.