VIDEO: Policija demonstrante pokušala da rastera pesmama "Makarena", "Let it go" i "Baby shark"

Novozelandska policija je upotrebila neobičnu taktiku u pokušaju rasterivanja demonstranata koji protestuju protiv antikovid mera i obavezne vakcinacije.
Pesmama Berija Manilova, Džejmsa Blanta i Makarenom benda "Los del Río" pokušali su da oteraju demonstrante koji su se utaborili ispred parlamenta u Velingtonu.
Demonstranti su na muziku odgovorili puštanjem pesme "We're Not Gonna Take It" benda "Twisted Sister", koja je postala neslužbena himna kanadskih kamiondžija.
Lokalni radio RNZ javlja da je na popis pesama koje pušta policija dodata parodija pesme Selin Dion "My Heart Will Go On" koju izvodi Met Mulholand.
 
Policija je preko razglasa pustila i pesmu "Let it go" iz Diznijevog filma "Frozen", kao i dečju pesmu "Baby shark".
 
Ranije je policija demonstrante neuspešno pokušala da rastera prskalicama. Tokom vikenda na protestu je, prema procenama policije, u jednom trenutku bilo oko 3.000 ljudi. Trenutno ih je u kampu nekoliko stotina.
 
  • Djuri

    14.02.2022 10:15
    Alisa u zemlji cuda
    Premijerka i narod,ovo kao da se desava u nekoj bajci,tako se ponasa njeno velicanstvo apsolutista premijerka.Tera ih hitovima,kako drazesno,u nekim drugim zemljama ubijaju ljude.
    Ako nekom nije jasno,ovo vise nema veze sa zastitom stanovnistva od zaraznih bolesti,niti sa antivakcinasima(95% pelcovanih)
  • Stole

    14.02.2022 09:32
    Podmukla taktika policije sa makarenom!
  • Sima

    14.02.2022 08:06
    Podrška demonstrantima!
    Pobedite ovo ludilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.