FOTO: Užasi današnjeg napada na Ukrajinu u fotografijama

Ostalo je još nekoliko sati do kraja 24. februara, dana u kojem je Rusija napala Ukrajinu.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski proglasio je opštu mobilizaciju i ratno stanje u zemlji. Nuklearka u Černobilju pala je u ruke Rusa. Uvodi se policijski čas u Kijevu, Čerkaskoj oblasti, Dnjepru...

Ruske snage su uništile 74 vojna cilja u Ukrajini, uključujući 11 aerodroma, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. Protesti protiv rata su u više ruskih gradova, a policija hapsi demonstrante.
Savetnik ukrajinskog predsednika rekao je da je poginulo najmanje 40 vojnika i desetine civila. Ukrajinska vojska saopštila je da je oborila pet aviona i helikopter ruske vojske. Vazdušni prostor Ukrajine zatvoren je za civilni saobraćaj, a Rusija je takođe zatvorila aerodrome u delovima zemlje koji se graniče sa Ukrajinom.
 
Pogledajte današnji dan sumiran u nekoliko fotografija.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Обсервер

    25.02.2022 13:27
    Архива
    Јадне избеглице данас. Овде је можда место да из архиве прикажете избеглице са наших простора двадесетак год. у назад, да се данашња омладина упозна са тим. Моја емпатија и солидарност са свим избеглицама !
  • anarhija

    25.02.2022 07:24
    vodje dole
    zbog halavih vodja gine nevin narod, treba da se organizuje svetska pobuna naroda protiv vodja i drzava, mamu im njihovu halavu... halavost unistava svet
  • 313

    25.02.2022 07:10
    Mrtvi se ne računaju
    Eto šta sve može da napravi neutoljiva žeđ za profitom maskirana kao podrška mladoj demokratiji u Ukrajini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet