Crna Gora uvela sankcije Rusiji

Crna Gora se pridružila svim restriktivnim merama među kojima je osam paketa individualnih i ekonomskih sankcija koje je Evropska unija usvojila protiv Rusije.
Crna Gora uvela sankcije Rusiji
Foto: Pixabay

To je danas saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova.

"To znači da će u Crnoj Gori iste mere važiti u odnosu na Rusiju. Ovim targetiranim merama pogođeni su politički, ekonomski i lični interesi aktivnih učesnika u neprihvatljivom kršenju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Ukrajine", navodi se u saopštenju, prenosi RTCG.

MSP Crne Gore ističe da ovim odlukama Crna Gora nastavlja svoju politiku stoprocentne usaglašenosti sa politikom EU kao i da pokazuje solidarnost sa Ukrajinom.

  • Cikatić

    07.03.2022 17:50
    Lele, lele
    Videla žaba da se konji kovu pa digla nogu...
    Jade jadne i duše prodane.
  • Milojko

    05.03.2022 19:44
    Sankcine
    Da vam nije Rusa jos bi ste jahali magarce pored Svetog Stefana..
  • Nada

    02.03.2022 21:10
    Izrodi, Bog vas vidi... od njega pobjeći nećete...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet