VIDEO: Dodik dao tužilaštvu izjavu o vili na Dedinju, pa novinarima pokazao srednji prst

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Milorad Dodik dao je danas izjavu u Tužilaštvu BiH zbog kupovine vile na Dedinju u Beogradu.
Odlazeći iz Tužilaštva, iz automobila je medijima pokazao srednji prst.
Dodik je ranije ocenio da je očigledno da se situacija dramatizuje zbog medijskih napisa da bi se skrenula pažnja sa Federacije BiH, gde nisu uspeli da dogovore izmene Izbornog zakona, prenosi RTRS.
Dodik je istakao da je očigledno da se ništa ne može dokazati, jer nije bilo nikakvih zloupotreba i napomenuo da se nešto moglo dokazati, ne bi bio tu gde jeste.
 
Reč je o predmetu "Pavlović banka" koji je vezan za vilu u beogradskom naselju Dedinje, koju je Dodik kupio 14. maja 2007. godine za 750.000 evra.
 
Dodik je tvrdio da je vilu platio novcem od kredita, ali se ispostavilo da je kredit u Pavlović banci podigao tek godinu kasnije, 27. juna 2008. godine, što je izazvalo sumnju da je kredit poslužio kao pokriće. 
 
  • Sremica M.

    23.03.2022 14:02
    A šta drugo očekivati od primitivca!
  • Genetičar

    23.03.2022 09:42
    Predlažem da ukrstimo Dodika i Kusturicu i tako napravimo soj Supersrba koji će pokoriti svet.
  • Miodrag

    23.03.2022 07:19
    Nije da ga nesto kao volim,posto je taj bio u misijoj rupi kad se branila Srpska a sada je veliki biznismen kao i mnogi uspesni novosadjani i beogradjani ali mi ovo i ne lici na pokazivanje srednjaka....Vise mi izgleda na ono djesiiiiii....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet