Rekordno bolovanje u Crnoj Gori - traje već šest godina

Rekordno bolovanje u Crnoj Gori trajalo je duže od šest godina, pokazuje evidencija Fonda za zdravstveno osiguranje.
Rekordno bolovanje u Crnoj Gori - traje već šest godina
Foto: Pixabay
Alarmantnije od ovog podatka je to što ima onih koji su na dobrom putu da obore taj rekord, izjavila je Vukosava Pejović iz Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore.
"Trenutno imamo bolovanja od 54 meseca, 58 meseci, što znači da su to već četiri i po godine da su pacijenti bolesni u kontinuitetu", rekla je ona za TVCG.
U Fondu kažu da ima sumnji na moguće zloupotrebe bolovanja.
 
"Najčešće ljudi koji su skloni da zloupotrebljavaju su otprilike oni koji su u nekoj reorganizaciji raspoređeni na neko mesto koje im ne odgovara, ili im ne odgovara novi menadžment ili neka situacija možda na poslu, e onda im je najlakše da odu na bolovanje", navela je Pejović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet