Požar u italijanskoj vili omiljenog Putinovog novinara, sumnja se da je podmetnut

Požar je izbio jutros u ranim časovima u vili koja pripada ruskom državnom televizijskom voditelju Vladimiru Solovjovu u gradu Menađu, na obali jezera Komo.
Požar u italijanskoj vili omiljenog Putinovog novinara, sumnja se da je podmetnut
Foto: 021.rs

Vatrogasci su saopštili da je nastala "umerena šteta" na objektu.

Ova vila je jedna od dva objekta koju poseduje Solovjov na jezeru Komo, a vrednost njegove imovine procenjuje se na osam miliona evra, preneo je Rojters.

Italijanska policija je prošlog meseca saopštila da je zaplenila objekte, nakon što su Solovjov i još neki oligarsi stavljeni na listu EU sankcija nakon ruskog napada na Ukrajinu.
 
Policija dodaje da će istražiti uzrok požara.
 
Trenutno se sumnja da je podmetnut požar, ali policija ne navodi više detalja.
 
Portparol vatrogasne brigade Komo rekao je da su vatrogasci interevenisali oko 6.00 da ugase vatru, dodavši da su kod paljenja korišćene i gume.
 
"Operacija je bila gotova oko 8.00, a šteta je umerena", kazao je on, dodavši da je kuća od dva sprata bila pod renoviranjem i nenastanjena.
  • Novinar

    07.04.2022 15:45
    Sprdnja
    Hahahaha, "novinar" koji ima vilu na jezeru Komo, hahahaha...
  • Nikolica

    06.04.2022 16:00
    Prikolica
    Sve vrli i vajni rusijanski "patrijoti", sa kapitalom opljačkanim i ukradenim i iznešenim. Što dalje od proklete Rusije za sva vremena.
    NIS pod hitno preuzeti i svi Rusi sikter iz smrdistana.
  • man

    06.04.2022 15:09
    piro
    steta... a bas se zalio da je platio suvise poreza i doprinosa i uopste... a ono ipak cela komunalna infrastruktura radi - i policija, i vatrogasci... bas steta, mora da ih je preplatio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.