VIDEO: Otkriven veliki tunel ispod granice SAD i Meksika

Američke vlasti su otkrile podzemni tunel između Kalifornije i Meksika, dužine kao fudbalski teren, u kojem ima struje, ventilacije, šinskog sistema, a i zidovi su ojačani, preneo je "Gardijan".
Istražioci su utvrdili da je tunel vodio do skladišta do industrijske zone na tlu SAD.
Tunel se nalazi na 800 metara od graničnog prelaza Otaj Mesa, između meksičke Tihuane i američkog San Dijega.
Nakon što su nadgledali kuću koja je donedavno korišćena kao "štek" za drogu, američki agenti su počeli da zaustavljaju vozila u blizini skladišta, i pronalazili kutije pune kokaina, prema saveznoj krivičnoj prijavi američkog okružnog suda u San Dijegu.
 
Savezni agenti su zaplenili 799 kilograma kokaina, 75 kilograma metamfetamina, 1,6 kilograma heroina iz zaustavljenih automobila i "šteka", a uhapšeno je šest osoba.
 
Od 2006. godine američke vlasti su otkrile 15 tunela na granici sa Meksikom.
 

Teme

tunel
  • Realista

    17.05.2022 14:50
    komparacija
    A Mona gleda, neverue! Odma' da se angažuju meksički karteli na izgradnji tunela kroz Frušku goru!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izborna komisija: Putin ubedljivo pobedio

Aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin ubedljivo je pobedio na predsedničkim izborima, koji su održani u prethodna tri dana, jer posle 70 odsto prebrojanih glasova ima podršku 87,17 odsto birača.