Dodik: Nevesinje će uz pomoć Srbije konačno dobiti stabilno snabdevanje vodom

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će, uz pomoć vlasti iz Srbije, u Nevesinju u četvrtak biti realizovan "ozbiljan vodoprivredni projekat".
Dodik: Nevesinje će uz pomoć Srbije konačno dobiti stabilno snabdevanje vodom
Foto: 021.rs
Kako prenosi RTRS, reč je o prečistaču vode na jezeru Alagovac, čija je vrednost oko tri miliona konvertibilnih maraka (oko 1,5 miliona evra).
Time će, uz ranije izgrađeni vodovod sa izvorišta Udbina, Nevesinje konačno dobiti uredno i stabilno snabdevanje vodom.
Osim toga, u Nevesinju će 2. juna, kada ova opština slavi krsnu slavu Spasovdan, biti otvoren i rekonstruisani Dom kulture "Nebojša Glogovac", u kojem su smešteni Muzička škola, Narodna biblioteka, Spomen - soba i Galerija.
 
Vlada Srbije obezbedila je najveći deo novca za rekonstrukciju Doma kulture, koji nosi ime po srpskom glumcu Nebojši Glogovcu, dodaje RTRS.
  • observer

    02.06.2022 16:47
    Posrećilo im se
    Bosanski Srbi bolje prolaze i u Bosni i u Vojvodini.
  • Biznismen

    01.06.2022 17:03
    al' nepismen
    V - O - D - A. U fabrici za proizvodnju ništa u Zrenjaninu. Drugo dopunjeno izdanje TLN. Izdavač UAE na H2O, lektor Hanibal Lektor.
  • Liman

    01.06.2022 09:57
    Što ste tako negativni, Dodik će sada sigurno pomoći da Zrenjanin dobije novi vodovod, makar iz Udbine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.