Preminuo Alek Džon Sač, jedan od osnivača Bon Džovija - odsvirao je najveće hitove benda

Alek Džon Sač, basista originalne postave Bon Džovija, preminuo je u 70. godini.

Kako je saopštio bend, Sač je bio jedan od osnivača Bon Džovija i, samim tim, bio je integralni deo formiranja benda. 

"Da budem iskren, naš put jedni ka drugima smo pronalazili kroz njega. On je bio Tikov (bubnjar benda) prijatelj iz detinjstva i doveo je Ričija (Samboru) da vidi naš nastup. Alek je uvek bio pun života. Danas ta posebna sećanja donose osmeh na moje lice i suze na oči", poručio je frontmen sastava Džon Bon Džovi.

Sač je sa sastavom nastupao do 1994. godine i do tog momenta je sa bendom snimio pet studijskih albuma. Svirao je bas na nekim od najvećih hitova benda kao što su "Livin' on a prayer", "You give love a bad name", "Runaway", "Keep the faith", "Wanted dead or alive", "Bad Medicine", "I'll be there for you"...
 
 
Poslednji put sa bendom je nastupio 2018. godine, kada je sastav postao deo Kuće slavnih rokenrola.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.