Medvedev: Mrzim ih, oni su kopilad i ološ, činiću sve što mogu da nestanu

Jedan od najbližih saradnika ruskog predsednika, Dmitrij Medvedev, oštro je danas kritikovao protivnike Moskve.
To je učinio neobično grubim jezikom, odražavajući sve veće tenzije između Rusije i Zapada u vreme rata u Ukrajini.

"Mrzim ih. Oni su kopilad i ološ. Oni žele da Rusija i svi mi umremo. Dok budem živ, činiću sve što mogu da nestanu", rekao je Medvedev o neprijateljima Moskve.

Medvedev je zamenik predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije i bivši ruski predsednik i premijer.
 
Bio je predsednik Rusije od 2008. do 2012. godine, kada se na razočaranje Zapada, gde je smatran liberalom, povukao da bi svom mentoru, ruskom lideru Vladimiru Putinu, omogućio da ponovo preuzme funkciju šefa države. Potom je bio premijer osam godina, a od 2020. je drugi čovek Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije.
 
U poslednje vreme sve više kritikuje Zapad.
  • Nemanja

    08.06.2022 21:55
    @hm
    Nismo zaboravili. Nisu ni Nemci Drezden i ostale gradove, pa su 23 godine nakon toga uveliko bili saveznici sa Britanijom i Amerikom. Normalni ljudi pamte da se ne bi ponovilo, budale da bi se revanširali.
  • Обсервер

    08.06.2022 16:42
    Очекивања....
    Јенки су од њега очекивали понашање либерала или издајника, попут Горбачова, Јелцина, Козирева или шахисте Карпова. Али авај, овај има му.., па их је пуно разочарао. Мораће да траже другог Тројанског коња. Вероватно ће га наћи, јер поред поштених појединаца, постоје и грамзивци, који мисле да ће богатство понети на онај Свет !
  • Andrija Šrek

    08.06.2022 09:23
    !!
    Auuuu, pa ovo je mnogo gore nego 200 za 1, što bi rekao naš predsednik!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet