Preprodavali već korišćene ulaznice za Luvr

Banda koja je trgovala ulaznicama za muzej Luvr u Parizu razbijena je u sredu u Parizu i uhapšeno je 14 osoba, saznaje agencija Frans pres iz izvora bliskih policiji.
Preprodavali već korišćene ulaznice za Luvr
Foto: Pixabay
Pripadnici bande su papirne ili elektronske ulaznice prikupljali od posetilaca koji su završavali obilazak muzeja, a potom ih preprodali turistima koji su bili u redu pred blagajnama, preneo je list Parizijen i dodao da su preprodavci tražili više novca od prave cene ulaznice.
Policijskom akcijom je "omogućeno hapšenje 14 osoba, od kojih je osam zadržano u policijskom pritvoru", dodali su policijski izvori. 
Ostaloj šestorici određen je pritvor u sklopu istrage koja je u toku.
 
Muzej Luvr koji je 2021. imao 2,8 miliona posetilaca, dok je pre epidemije korona virusa imao više 10 miliona posetilaca godišnje.

Teme

Luvr
  • Veverica

    12.06.2022 17:20
    Ništa novo
    Ovo je samo usvršen model "tapkanja" ! A da idejni tvorci akcije nisu sa ovih prostora?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.