Dodik potvrdio: Biću kandidat na izborima

Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je da će biti kandidat na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i da opozicija pokušava da ga u tome spreči, jer je svesna njegove snage.
Dodik potvrdio: Biću kandidat na izborima
Foto: 021.rs
"Čak i da me sklone, naša struktura je dovoljno snažna da pobedi, a možda bi bila i snažnija u tom slučaju", smatra Dodik.
Prema njegovim rečima, početkom jula će Glavni odbor SNSD utvrditi kandidature, te očekuje ubedljivu pobedu.
"Na ovim izborima SNSD ulazi u jednu od odlučujućih bitaka, ne za svoje postojanje, nego za poziciju Republike Srpske. Sva politika muslimana u Sarajevu se zasniva na tome da razgradi homogenost srpskog nacionalnog, a time i političkog korpusa, a kada u tome uspeju, onda lakše ostvare neke svoje male uspehe", rekao je Dodik za Televiziju "MIS" iz Sidneja.
 
On je naglasio da se vlast u Republici Srpskoj uporno bori da do toga ne dođe, ali i da građanima obezbedi što bolje uslove za život, povećanjem plata, penzija, te borbom protiv različitih izazova, kao što je bila pandemija koronavirusa.
 
"Pokušavamo da dajemo odgovore na te izazove koji su smisleni. Naša finansijska situacija je stabilna, te sa svime što ima pokazuje svoju vitalnost i sposobnost, te smo dostigli i pokrivenost uvoza izvozom 81 odsto", rekao je Dodik.
  • Popaj

    12.06.2022 16:38
    Alo
    Dobro bre republikanci, imate li vi nekig boljeg, učtivijeg, kulturnijeg? Dokle ce ovaj lik da vas predstavlja u najgorem obliku?
  • Prostoprosirena

    12.06.2022 15:08
    @Korto
    Pamet i fitilj ti je bas korto, moraces malo misli na sorto.
  • Dejan

    12.06.2022 14:15
    dd
    E moji Srbi u BIH jel ne znate izabrati nekog boljeg da vas predstavlja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet