Hrvatski Đurđevac zabranio turbo-folk u ugostiteljskim objektima

Vlasti Đurđevca u Hrvatskoj, mesta koje broji nešto više od osam hiljada stanovnika, zabranile su izvođenje i reprodukovanje "cajki", odnosno turbo-folka u ugostiteljskim objektima i na terasama.
Zabrana se odnosi na sledeći vikend i centar grada, kada se održava lokalna turistička manifestacija Picokijada, objavili su mediji u hrvatskoj.
"Obaveštavaju se ugostitelji koji su u celosti podmirili svoje obveze prema Gradu Đurđevcu, a koji su iskazali interes za produženje radnog vremena za vreme trajanja Picokijade, da je Grad Đurđevac doneo odluku o određivanju drugačijeg radnog vremena restoranima i barovima na području grada", navodi se u odluci lokalnih vlasti i dodaje da tokom radnog vremena može da se izvodi samo "primerena tradicionalna i zabavna muzika".
Za sada nije poznato ko će kontrolisati izvođenje primerene muzike i jesu li predviđene kazne za one koji se toga ne pridržavaju.
  • Nemanja

    24.06.2022 11:17
    @NKVD

    Jednog dana ću pričati unucima kako je nekada postojala i propala ta vaša na cajkama odgajena smrdija dok im budem puštao kvalitetan rok.
  • Gvozden

    22.06.2022 12:48
    Novi Sad
    Ja San panker Koji svira cajkee!
  • NKVD

    22.06.2022 12:07
    G pen @ Udbina titina podmetacina je bila grock, pseudosuptilna degeneracija celih generacija. Ali, sve dodje na svoje, ono malo dece sto danas slusa grock po pravilu bude obelezeno i izopsteno iz generacijskog okruzenja. Da je vredelo, trajalo bi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet