Osmoro zdravstvenih radnika na sudu zbog smrti Maradone

Protiv osmoro zdravstvenih radnika biće pokrenut sudski proces u Argentini za ubistvo iz nehata zbog smrti fudbalske legende Dijega Armanda Maradone, saopštio je danas sud.
Na kraju istrage o smrti Maradone odlučeno je da se pokrene sudski postupak protiv zdavstvenih radnika koji su se brinuli o Maradoni, pre nego što je doživeo srčani udar u 60. godini od kog je i preminuo.
Sudija San Isidra usvojio je tužbu protiv porodičnog lekara neurohirurga, psihijatra, menadžera za medicinske sestre i bolničara.
Tužilaštvo je u aprilu zatražilo da se pokrene proces, ukazujući na nedostatke i nemar u zbrinjavanju fudbalske legende, koja se oporavljala kod kuće.
  • Kiza

    23.06.2022 06:53
    Šta kaže diler, oće i njega da hapse?
  • Dema Gogić

    23.06.2022 05:36
    Tako zbog jednog jadnog ali poznatog narkomana celi tim lekara dobio gomilu problema...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.