Lovac ugroženih vrsta pronađen mrtav u automobilu, neko ga upucao u glavu

Južnoafrički lovac Rian Naude pronađen je mrtav u Južnoj Africi kraj svog automobila. Neko mu je iz blizine pucao u glavu.
Lovac ugroženih vrsta pronađen mrtav u automobilu, neko ga upucao u glavu
Foto: Pixabay
Naude je bio strastveni lovac ugroženih vrsta. Na društvenim mrežama objavljivao je fotografije ubijenih lavova, žirafa i slonova. Vodio je kompaniju "Pro Hunt Africa", preko koje je turistima nudio safari i odlazak u lov.
Njegovo telo pronađeno je u provinciji Limpopo, gde se nalazi i nacionalni park. Naude je imao 55 godina.
Kako prenose južnoafrički mediji, beli "nisan" zaustavio se kod Naudeovog automobila. Dvojica su izašla i jedan od njih pucao je Naudeu u glavu iz blizine. Nakon toga su pobegli.
 
Naude je ležao na leđima i bio sav krvav, rekao je policajac koji je stigao na mesto događaja. U automobilu su pronađeni lovačke puške, odeća, voda, viski i pidžame.

Teme

lovac
  • Miki

    08.07.2022 11:45
    (krivo)lovac
    Pa dobro, nigde ne piše da je u pitanju krivolovac.
    Da li je pokojnik bio organizovani i zvanični lovac rezervata, ili običan klasični krivolovac tj. lopov?!? Svi rezervati, kao i lovišta kod nas, imaju tu i tamo politiku odgoja životinja za komercijalni odstrel. Po meni besmislena politika jer lov ne razumem, al' ajd' sada, posao je posao. Oni i izdržavaju lovišta i rezervate.
    Vest je slična brojim clickbait informacijama. Bez ključne informacije, da li je taj Rian zaposleni u rezervatu koji se bavio lovcima turistima, ili običan krivolovac, vest je onako, da je razume i plasira kako ko hoće.
  • Drns

    07.07.2022 14:36
    Tako to ide
    I lovac nekad postane plen.
  • Драган

    06.07.2022 12:30
    карма
    Шта ти је закон карме, уловили га ловци на ретке врсте човеклоких облика.... Зло радити а добру се надати, могу само будале.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet