U Sarajevu i drugim gradovima BiH protesti zbog poskupljenja

U Sarajevu i drugim gradovima BiH održavaju se protesti zbog poskupljenja osnovnih životnih namirnica, goriva i raznih usluga.
U Sarajevu i drugim gradovima BiH protesti zbog poskupljenja
Foto: 021.rs
Organizator današnjih protesta u Sarajevu Harun Salkić izjavio je da vladajuće strukture u BiH rade samo za vlastite interese, a ne u interesu građana.
"Vladajuće strukture rade samo za vlastite interese. Planiramo još protesta", rekao je Salkić, obraćajući se okupljenim građanima na platou ispred parlamenta BiH.
Okupljeni su nosili i transparente sa porukama: "Stop stranačkim interesima, napred narodnim interesima", "Vitalni ineres je interes naroda, a ne ideologije i pojedinca", "Od čega da obezbedim osnovne potrebe svom novorođenčetu", "Narode ustrajte, pravda će pobediti", "Kad nepravda postane zakon, otpor je dužnost".
 
Na proteste su izašli i građani Tuzle, a okupljanja su najavljena i u Mostaru, Zenici, Bihaću, Goraždu, Travniku, Bijeljini, Prijedoru, Doboju i mnogim drugim gradovima.
 
U Banjaluci je protestni skup najavljen za 19.30 na Trgu Krajine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.