Lukašenko: Zapad napravio planove za napad na Rusiju

Aleksandar Lukašenko izjavio je da je sa Vladimirom Putinom razgovarao o "planovima napada na Rusiju" koje je Zapad, prema njegovim rečima, pripremio u jeku sukoba u Ukrajini.
"Nedavno, a juče sam o tome detaljno razgovarao sa ruskim predsednikom Putinom, napravljeni su strateški planovi za napad na Rusiju", rekao je beloruski predsednik Lukašenko, javila je beloruska agenciji Belta.

"Ovi planovi predviđaju ofanzive kroz Ukrajinu i Belorusiju", uveravao je Lukašenko.

Beloruski predsednik je juče imao telefonski razgovor sa Putinom.
  • Stevan

    16.07.2022 10:23
    Liman
    U pravu je čovek. Ovi lopovi sa Zapada su namerili da napadnu Rusiju, ne mogu da gledaju koliko ovi imaju gasa, nafte, svega. Krivo im, a navikli da pljačkaju i otimaju po celom svetu. Nadam se skoroj propasti EU, USA, Kommomvelta. Živela Rusija.
  • V

    13.07.2022 06:42
    V
    Tebi su bas rekli! Tiranin koga treba svrgnuti sa vlasti kao i Putina!!! Mrsss
  • Zare

    12.07.2022 22:49
    @Лиманац
    Blago tebi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet